Fekete Erika
Fekete Erika, testtudat központú, spirituális szemléletű Gestalt terapeuta, 2005 óta táncol önfejlesztő szabad táncokat, és nemrégiben sikeresen elvégezte a Soul Motion Leadership Programot, az USA-ban.

'A HR vezetői szakmám elsajátítása mellett több mint 30 éve járok a spirituális úton, a belső fejlődésre fókuszálva, önismeretemet tudatosan építve.

Ebben legfontosabb építőköveim tizenévesen a jóga és keleti tanítások, a húszas éveimtől testünk energiáinak megismerése és irányítása a tantra által, majd a természeti népek ősi tanításai, a transzperszonális pszichológia és a nyugati Gestalt terápia.

A mozgás és testtudat mindig is része volt ennek a belső folyamatnak. 2005 óta gyakorlom a világot járva az önfejlesztő szabad táncok, mozgások különböző formáit, (5 Ritmus, Transztánc, Soul Motion, Movement Medicine, a legfontosabbakat említve). A táncban és a mozgásban felszabadulást, békét és kiteljesedést találtam. Kiváló mozgásgyakorlat a stressz csökkentésére, az életerő és életöröm visszanyerésére, a  fiatalság és lelki egészség megtartására, emellett közösségépítő és komoly önismeret fejlesztő hatása is van. A tánctérben tanultak egyszerűen integrálhatók a mindennapi és szakmai életünkbe, hiszen mindenhová saját magunkat visszük. '

Itt feliratkozhatsz a Transztánc alkalmakról szóló hírlevélre

* kötelező megadni